Uw interieurontwerp

Het mooi en gedetailleerd voorstellen van een project is in deze huidige tijd onmisbaar geworden. Reeds 10 jaar specialiseren wij ons in het ontwerp van uw interieur. Wij bieden u een volledig uitgewerkt ontwerp gepresenteerd in een fotorealistische 3D weergave.

 

Hoe gaan we te werk?

- Een vrijblijvend kennismakingsgesprek: Onze eigen interieurontwerpster Sharon Mortelé komt bij u langs. Dit gesprek is bedoeld om elkaar beter te leren kennen en te luisteren naar uw wensen, wat u van ons verwacht en met welk budget we zullen werken. 

- De offerte: Na ons eerste gesprek zullen we voor u een vrijblijvende offerte opmaken voor het ontwerpen en visualiseren van uw project en/of het vervaardigen van uw interieur. 

- De ontwerpfase: Als we u warm hebben gemaakt om uw project door ons te laten uitwerken, dan is nu het moment aangebroken dat we voor u aan de slag gaan. Er wordt gewerkt tot u volledig tevreden bent. We helpen u bij het maken van materiaalkeuzes, kleuren en indeling.  Op deze manier ziet u uw nieuw interieur tot leven komen nog voor er aan begonnen is, en kunnen we het concept uitwerken tot het volledig aan uw wensen voldoet. Het geeft ook de andere aannemers van het project het voordeel dat ze perfect zien wat het beoogde eindresultaat zal zijn. Op deze manier bieden we voor iedereen een ruggensteun en aanspreekpunt doorheen het project.

- De uitvoering: Eenmaal het ontwerp volledig op punt staat wordt de ruimte in detail opgemeten en maken we een technische tekening van uw ontworpen interieur. We bestellen onze grondstoffen en eenmaal deze zijn binnengekomen, dan rest ons enkel nog onze vakbekwame handen uit de mouwen te steken en wordt het interieur door ons in ons eigen atelier vervaardigd.

- De plaatsing: Na een laatste kwaliteitscontrole bij ons in de werkplaats, wordt uw interieur ingeladen en wordt het bij u geplaatst. Door onze goede voorbereidingen gaat dit heel vlot. We werken met zorg en netheid, en streven altijd naar perfectie. Van A tot Z heb je steeds contact gehad met dezelfde personen. De zaakvoerders zijn ook de uitvoerders.

Bent u architect of collega-interieurbouwer?

Ook voor architecten en collega interieur-bouwers staan we in om hun ontwerpen/projecten te visualiseren.

Hieronder kan u een kleine selectie terugvinden van onze 3D-ontwerpen. Laat onze virtuele kwaliteit voor zich spreken!

 

Een greep uit onze 3D visualisaties/renderingen