Onze op maat gemaakte keukens hebben elk een uniek karakter

Een keuken is de draaischijf van het gezin waar veel tijd wordt in doorgebracht. We voeden er onze kinderen in op, we houden er een romantisch diner, ontvangen gasten, kortom, zonder keuken zou een huis geen thuis kunnen zijn.

Bij de aankoop van een nieuwe keuken moet u echter met veel dingen rekening houden. Wij bieden u overzicht en inzicht in uw project. Wanneer we een keuken voor u creëren, zorgen we ervoor dat deze 100% bij uw wensen en uw budget past. We stellen graag onze eigen ideeën voor en maken vervolgens een keuken op uw maat gemaakt. We zorgen er voor dat we top kwaliteit leveren met oog voor detail, maar een keuken moet natuurlijk ook praktisch en sfeervol zijn. Alles wordt bovendien in ons eigen atelier vervaardigd. U ziet dat wij trotse dragers zijn van het Belgisch keurmerk HIB (Hand made in Belgium). Bij ons kan u vertrouwen op een jarenlange ervaring in het vervaardigen en plaatsen van keukens in nieuwbouw- en renovatiewoningen.

U kan ook dienst doen op onze eigen interieurontwerpster voor een prachtig keukenontwerp. Indien gewenst is, vanaf het ontwerp van uw keuken tot de installatie van uw inbouwtoestellen, uw keuken bij DECA Interieur in bekwame handen. 

Enkele realisaties door DECA Interieur