DECA Interieur zorgt niet enkel voor een verbluffend interieur maar zorgt met veel plezier ook voor de projectbegeleiding

Geen vervelende zoektocht meer naar goede en betrouwbare vakmannen en aanschuiven in toonzalen met verkopers die van geen ophouden weten.
Wij zorgen voor alle aannemers en regelen alle afspraken voor u. Met onze kennis over interieurarchitectuur zorgen vooral we dat het plaatje compleet is en betuigd van uitmuntende kwaliteit. Natuurlijk heeft u 100% inspraak en inzage de offertes, maar wij maken in ieder geval zelf al een selectie van betrouwbare vakmannen waarmee we reeds in het verleden goed hebben samengewerkt. Onze eigen interieurontwerpster maakt om te beginnen een 3D ontwerp zodat u een goed idee heeft hoe uw thuis zich optimaal kan ontplooien. We gaan samen met u, en ons gemaakte ontwerp onder de arm, de nodige toonzalen bezoeken om de materialen, nutsvoorzieningen en/of de interieurinrichting te kiezen. Stellen een mooi kleurenpalet samen en maken een lichtplan op. Bij ons kan u vertrouwen op een jarenlange ervaring op in het plaatsen van interieurs in nieuwbouw en renovatiewoningen. Vanaf het ontwerp van uw interieur tot de projectbegeleiding van de werken is uw thuis bij DECA Interieur in goede handen. Wij nemen indien gewenst de coördinatie van uw volledige project op ons en krijgt u een complete renovatie zonder zorgen en met slechts één aanspreekpunt.

Enkele realisaties door DECA Interieur